Assortiment

Assortiment

Bekijk
foto’s
SFEERIMPRESSIE
Bedrijfsfeest party verhuur Breda

Assortiment

Assortiment

Bedrijfsfeest party verhuur Breda

Uw bedrijfsfeest is een cruciaal moment in uw zakelijke reis, en het is van groot belang om ervoor te zorgen dat het een memorabele ervaring wordt voor u en uw gasten. Daarom is het van essentieel belang om te investeren in kwalitatieve feestartikelen die uw bedrijfsfeest compleet maken. Bij ons kunt u terecht voor bedrijfsfeest party verhuur Breda, waar wij een uitgebreid assortiment aanbieden om uw bedrijfsfeest onvergetelijk te maken.

Bedrijfsfeest Meubilair & Inrichting

Een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsfeest is het meubilair en de inrichten. Gasten brengen veel tijd zittend door tijdens uw feest en het is dus belangrijk om te investeren in kwalitatieve stoelen, tafels en meer. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten stoelen, variërend van moderne barkrukken tot simpele stoelen. Onze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de perfecte stoelen vindt die bij uw bedrijfsfeest passen. Alles voor uw bedrijfsfeest party verhuur Breda

Klapstoel zwart chroom

€ 1,15 excl BTW |€ 1,39 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Tolex Industriële statafel

€ 25,00 excl BTW |€ 30,25 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Tolex Industriële stoel zwart

€ 4,00 excl BTW |€ 4,84 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Buffettafelrok blauw

€ 8,50 excl BTW |€ 10,29 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Partytent bedrijfsfeest party verhuur Breda

Het huren van een partytent kan een geweldige oplossing zijn voor uw bedrijfsfeest. Het biedt beschutting tegen onvoorspelbaar weer, creëert een gezellige sfeer en biedt de mogelijkheid om uw gasten een ruime en comfortabele ruimte te bieden om te genieten van het feest.

Laat ons een bijdrage leveren aan uw  onvergetelijk bedrijfsfeest!

Partytent 4x8m Wit Easy up

€ 250,00 excl BTW |€ 302,50 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Heaters huren bedrijfsfeest Breda

Bent u op zoek naar manieren om uw gasten comfortabel te houden tijdens uw bedrijfsfeest party verhuur Breda? Overweeg dan om heaters te huren van Partyservice Compleet. Onze heaters zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar voegen ook een stijlvol element toe aan uw feest.

Gasheater Enders (statafel heater)

€ 34,50 excl BTW |€ 41,75 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Elektrische verwarming 1000 Watt

€ 10,00 excl BTW |€ 12,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Partyverhuur Bestellen Breda

Bestellen bij Partyservice compleet is heel gemakkelijk. Klik gewoon de materialen die u nodig hebt in uw winkelwagen en druk op verzenden als u klaar bent. Gemakkelijk en snel uw bedrijfsfeest party verhuur Breda artikelen geregeld.

Ook kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte artikelen voor uw specifieke bedrijfsfeest . Wij bieden ook levering en ophalen van de artikelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transporteren van de artikelen van en naar uw locatie.

Ongeacht de grootte, Party service compleet is altijd de perfecte oplossing voor uw feestbehoefte.

Party service compleet is dé ultieme oplossing voor al uw feest- en evenementbehoeften!

Wij nemen niet alleen de verantwoordelijkheid voor de inrichting en materialen, maar dragen ook de organisatie van uw gehele feest of evenement. Dit betekent dat wij naast de inrichting en materialen ook de drank, catering en eventueel het horecapersoneel verzorgen. Bovendien zorgen wij voor de opbouw en afbraak, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw gasten.

Zelfs als u geen groot feest plant, maar slechts een paar gasten bij u thuis ontvangt, bent u bij party verhuur Breda aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen voor bijna elk budget, of het nu gaat om extra glaswerk, servies, een statafel, klapstoelen of andere benodigdheden.

Laat u verrassen door de talloze mogelijkheden die party service compleet u biedt en maak uw volgende feest of evenement onvergetelijk!
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.
Huurperiode wijzigen

Huurperiode

Graag uw gewenste huurperiode hieronder aangeven. De huurperiode omvat de daadwerkelijke periode waarin u de huur wenst. Houd er rekening mee dat de bezorging (de dag ervoor) en het afhalen of retourneren (de dag erna) niet worden meegerekend in de huurperiode.