Assortiment

Assortiment

Bekijk
foto’s
SFEERIMPRESSIE
Biertafel huren Klaaswaal

Assortiment

Assortiment

Biertafel huren Klaaswaal

Huur eenvoudig uw biertafel in Klaaswaal bij Party Service Compleet. Wij zijn uw oplossing voor alle feestelijke gelegenheden! Of het nu gaat om een huwelijksfeest, bedrijfsevenement, feestelijke opening, verjaardagsfeest, ceremonie, gender reveal, jubileum, kinderfeestje, bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfspresentatie, bedrijfsopening, schoolfeest, modeshow of galafeest - wij verzorgen de volledige uitrusting voor uw evenement.

Met onze uitgebreide ervaring en diverse verhuuropties zijn wij in staat om aan al uw wensen en eisen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een biertafel, verlichting, geluidsinstallatie, meubilair, decoratie of catering - wij hebben alles wat nodig is om uw evenement tot een groot succes te maken.

Onze professionele medewerkers nemen de organisatie van uw evenement uit handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij regelen alles tot in de kleinste details. Bovendien kunnen wij u assisteren bij de planning en organisatie van het evenement, zodat u zich volledig kunt concentreren op het verwelkomen van uw gasten.

Wilt u een biertafel huren in Klaaswaal? Huur vandaag nog uw biertafels bij Party Service Compleet en maak uw volgende evenement onvergetelijk!

Biertafel huren

Biertafel set 50 cm

€ 12,50 excl BTW |€ 15,13 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Biertafel 50cm

€ 6,95 excl BTW |€ 8,41 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Biertafel set 70cm

€ 12,50 excl BTW |€ 15,13 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Biertafel 70cm

€ 6,95 excl BTW |€ 8,41 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Partytent huren Klaaswaal

Ook handig erbij is een partytent. Het huren van een partytent kan een geweldige oplossing zijn voor elk feest of evenement, groot of klein. Het biedt beschutting tegen onvoorspelbaar weer, creëert een gezellige sfeer en biedt de mogelijkheid om uw gasten een ruime en comfortabele ruimte te bieden om te genieten van het feest.

Partytent 4x8m Wit Easy up

€ 250,00 excl BTW |€ 302,50 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Heaters huren Klaaswaal

Er lekker warm bij zitten en bent u op zoek naar manieren om uw gasten comfortabel te houden tijdens uw evenement in Klaaswaal? Overweeg dan om heaters te huren van Partyservice Compleet. Onze heaters zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar voegen ook een stijlvol element toe aan uw feest.

Gasheater Enders (statafel heater)

€ 34,50 excl BTW |€ 41,75 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Elektrische verwarming 1000 Watt

€ 10,00 excl BTW |€ 12,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Ongeacht de grootte, Party service compleet is altijd de perfecte oplossing voor uw feestbehoefte.

Party service compleet is de ultieme oplossing voor al uw feest- en evenement behoefte!

Wij nemen niet alleen de verantwoording voor de inrichting en materialen, maar nemen ook de organisatie van uw gehele feest of evenement op ons. Dit betekent dat wij naast de inrichting en materialen ook de drank, catering en eventueel het horecapersoneel verzorgen. Bovendien bouwen wij op en breken wij af, zodat u zich helemaal kunt richten op het genieten van uw gasten.

Ook als u geen groot feest heeft, maar slechts een paar gasten bij u thuis, bent u bij party verhuur Klaaswaal aan het juiste adres. Wij hebben oplossingen voor bijna elk budget, of het nu gaat om extra glaswerk, servies, een statafel, klapstoelen of andere benodigdheden.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die party service compleet u biedt en maak uw volgende feest of evenement onvergetelijk!
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.
Huurperiode wijzigen

Huurperiode

Graag uw gewenste huurperiode hieronder aangeven. De huurperiode omvat de daadwerkelijke periode waarin u de huur wenst. Houd er rekening mee dat de bezorging (de dag ervoor) en het afhalen of retourneren (de dag erna) niet worden meegerekend in de huurperiode.