Assortiment

Assortiment

Bekijk
foto’s
SFEERIMPRESSIE
Huwelijksfeest verhuur Rotterdam

Assortiment

Assortiment

Huwelijksfeest verhuur Rotterdam

Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven en het is van groot belang om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gasten. Daarom is het belangrijk om te investeren in kwalitatieve party artikelen die uw huwelijksfeest compleet maken. Bij ons kunt u terecht voor huwelijksfeest verhuur Rotterdam en wij bieden een breed scala aan artikelen die u nodig heeft om uw huwelijksfeest onvergetelijk te maken.

Huwelijksfeest Meubilair & Inrichting

Een van de belangrijkste onderdelen van uw huwelijksfeest is het meubilair en de inrichten. Gasten brengen veel tijd zittend door tijdens uw feest en het is dus belangrijk om te investeren in kwalitatieve stoelen, tafels en meer. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten stoelen, variërend van moderne barkrukken tot simpele stoelen. Onze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de perfecte stoelen vindt die bij uw huwelijksfeest passen. Alles voor uw huwelijksfeest verhuur Rotterdam

Stoel stackchair zwart

€ 2,75 excl BTW |€ 3,33 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Buffettafelrok zwart met kleed

€ 11,50 excl BTW |€ 13,92 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Biertafel set 50 cm

€ 12,50 excl BTW |€ 15,13 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Rode loper 5 mtr

€ 12,00 excl BTW |€ 14,52 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Partytent huwelijksfeest verhuur Rotterdam

Het huren van een partytent kan een geweldige oplossing zijn voor uw huwelijksfeest. Het biedt beschutting tegen onvoorspelbaar weer, creëert een gezellige sfeer en biedt de mogelijkheid om uw gasten een ruime en comfortabele ruimte te bieden om te genieten van het feest.

Laat ons een bijdrage leveren aan uw  onvergetelijk huwelijksfeest!

Partytent 4x8m Wit Easy up

€ 250,00 excl BTW |€ 302,50 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Heaters huren huwelijksfeest Rotterdam

Bent u op zoek naar manieren om uw gasten comfortabel te houden tijdens uw huwelijksfeest in Rotterdam? Overweeg dan om heaters te huren van Partyservice Compleet. Onze heaters zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar voegen ook een stijlvol element toe aan uw feest.

Gasheater Enders (statafel heater)

€ 34,50 excl BTW |€ 41,75 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Elektrische verwarming 1000 Watt

€ 10,00 excl BTW |€ 12,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Partyverhuur Bestellen Rotterdam

Bestellen bij Partyservice compleet is heel gemakkelijk. Klik gewoon de materialen die u nodig hebt in uw winkelwagen en druk op verzenden als u klaar bent. Gemakkelijk en snel uw huwelijksfeest verhuur Rotterdam artikelen geregeld.

Ook kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte artikelen voor uw specifieke huwelijksfeest. Wij bieden ook levering en ophalen van de artikelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transporteren van de artikelen van en naar uw locatie.

Ongeacht de grootte, Party service compleet is altijd de perfecte oplossing voor uw feestbehoefte.

Party service compleet is de ultieme oplossing voor al uw feest- en evenement behoefte! 

Wij nemen niet alleen de verantwoording voor de inrichting en materialen, maar nemen ook de organisatie van uw gehele feest of evenement op ons. Dit betekent dat wij naast de inrichting en materialen ook de drank, catering en eventueel het horecapersoneel verzorgen. Bovendien bouwen wij op en breken wij af, zodat u zich helemaal kunt richten op het genieten van uw gasten.

Ook als u geen groot feest heeft, maar slechts een paar gasten bij u thuis, bent u bij party verhuur Gouda aan het juiste adres. Wij hebben oplossingen voor bijna elk budget, of het nu gaat om extra glaswerk, servies, een statafel, klapstoelen of andere benodigdheden.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die party service compleet u biedt en maak uw volgende feest of evenement onvergetelijk! 
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.
Huurperiode wijzigen

Huurperiode

Graag uw gewenste huurperiode hieronder aangeven. De huurperiode omvat de daadwerkelijke periode waarin u de huur wenst. Houd er rekening mee dat de bezorging (de dag ervoor) en het afhalen of retourneren (de dag erna) niet worden meegerekend in de huurperiode.