Assortiment

Assortiment

Bekijk
foto’s
SFEERIMPRESSIE
Party verhuur Oud-bijerland

Assortiment

Assortiment

Party verhuur Oud-bijerland

Party verhuur Oud-bijerland is dé oplossing voor al uw feestelijke gelegenheden! Of het nu gaat om een huwelijksfeest, bedrijfsevent, feestelijke opening, verjaardagsfeest, ceremonie, gender reveal, jubileum, kinderfeestje, bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfspresentatie, bedrijfsopening, schoolfeest, modeshow of galafeest - wij zorgen voor de complete inrichting van uw feest.

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide verhuurcatalogus zijn wij in staat om aan al uw wensen en eisen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een feesttent, verlichting, geluidsinstallatie, meubels, decoratie of catering - wij beschikken over alles wat nodig is om uw feest tot een groot succes te maken.

Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie van uw feest. Wij nemen de regie van u over en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Bovendien kunnen wij u ook ondersteunen bij het plannen en organiseren van het feest, zodat u zich helemaal kunt richten op het genieten van uw gasten.

Bent u opzoek naar een party verhuur Oud-bijerland waar wacht u nog op?
Neem vandaag nog contact op met Party service compleet en maak uw volgende feest onvergetelijk!

Party verhuur Oud-bijerland partytenten

Partytent 3x3m Wit Easy up

€ 95,00 excl BTW |€ 114,95 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Partytent 3x6m wit Easy up

€ 125,00 excl BTW |€ 151,25 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Partytent 4x8m Wit Easy up

€ 250,00 excl BTW |€ 302,50 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Partytent 8x4m Zwart Easy up

€ 250,00 excl BTW |€ 302,50 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Party verhuur Assortiment

Bij Partyservice compleet vindt u alles wat u nodig heeft voor uw feest of evenement. Onze producten zijn verdeeld in categorieën die u gemakkelijk kunt vinden in onze online shop. Bekende artikelen, zoals statafels, klapstoelen en koelkasten, zijn logisch gerangschikt. Maar bekijk ook onze unieke categorieën Vintage & Festival en Love & Marriage, waar u leuke artikelen kunt vinden voor inrichting of aankleding.

Voor diverse soorten feesten, van verjaardagen tot recepties, vindt u in onze shop leuke artikelen voor inrichting of aankleding. Bekijk onze sectie Concepten om te zien hoe wij diverse soorten evenementen kunnen ondersteunen.

Laat onze party verhuur Oud-bijerland uw feest of evenement onvergetelijk maken!

Bestellen Party verhuur Oud-bijerland

Bestellen bij Partyservice compleet is heel gemakkelijk.
Klik gewoon de materialen die u nodig hebt in uw winkelwagen en druk op verzenden als u klaar bent.

Geef bij uw aanvraag ook aan of u de materialen zelf wilt ophalen of dat wij ze moeten bezorgen.

U krijgt onmiddellijk een bevestiging van uw aanvraag per e-mail en binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw bestelling.

Als u akkoord gaat met deze offerte, wordt uw bestelling bevestigd en zullen we elkaar op de afgesproken datum ontmoeten om de materialen over te dragen.

Party verhuur heaters

Gasheater Enders (statafel heater)

€ 34,50 excl BTW |€ 41,75 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Elektrische verwarming 1000 Watt

€ 10,00 excl BTW |€ 12,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Heteluchtkanon gas klein

€ 27,50 excl BTW |€ 33,28 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Vuurkorf, excl. Hout

€ 10,00 excl BTW |€ 12,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Ongeacht de grootte, Party service compleet is altijd de perfecte oplossing voor uw feestbehoefte.

Party service compleet is de ultieme oplossing voor al uw feest- en evenement behoefte!

Wij nemen niet alleen de verantwoording voor de inrichting en materialen, maar nemen ook de organisatie van uw gehele feest of evenement op ons. Dit betekent dat wij naast de inrichting en materialen ook de drank, catering en eventueel het horecapersoneel verzorgen. Bovendien bouwen wij op en breken wij af, zodat u zich helemaal kunt richten op het genieten van uw gasten.

Ook als u geen groot feest heeft, maar slechts een paar gasten bij u thuis, bent u bij party verhuur Oud-bijerland aan het juiste adres. Wij hebben oplossingen voor bijna elk budget, of het nu gaat om extra glaswerk, servies, een statafel, klapstoelen of andere benodigdheden.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die party service compleet u biedt en maak uw volgende feest of evenement onvergetelijk!
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.
Huurperiode wijzigen

Huurperiode

Graag uw gewenste huurperiode hieronder aangeven. De huurperiode omvat de daadwerkelijke periode waarin u de huur wenst. Houd er rekening mee dat de bezorging (de dag ervoor) en het afhalen of retourneren (de dag erna) niet worden meegerekend in de huurperiode.