Assortiment

Assortiment

Bekijk
foto’s
SFEERIMPRESSIE
Partytenten huren Rotterdam

Assortiment

Assortiment

Partytenten huren Rotterdam

Maak elk evenement memorabel met onze partytentverhuur! Kies uit diverse stijlen en maten, perfect voor bruiloften, feesten en bedrijfsevenementen. Bescherm je gasten tegen zon of regen en creëer een comfortabele, sfeervolle ruimte. Onze hoogwaardige partytenten zijn eenvoudig te installeren en aan te passen aan jouw specifieke wensen. Maak je geen zorgen over weersomstandigheden en geniet zorgeloos van elk moment. Betaalbare tarieven en flexibele huurperiodes. Kies voor gemak en maak van je volgende evenement een succes met onze professionele partytenten huren Rotterdam service!

Partytenten huren Rotterdam Meubilair & Inrichting

Een van de cruciale aspecten van uw partytenten huren Rotterdam is het meubilair en de inrichting. Aangezien gasten aanzienlijke tijd zittend doorbrengen tijdens uw feest, is het van groot belang om te investeren in kwalitatieve stoelen, tafels en meer. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten stoelen, variërend van moderne barkrukken tot eenvoudige stoelen. Onze stoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zodat u zeker kunt zijn van het vinden van de perfecte stoelen die passen bij de sfeer van uw verjaardagsviering. Alles wat u nodig heeft voor de verhuur van feestbenodigdheden voor uw partytenten huren Rotterdam.

Partytent 4x2m Wit Easy up

€ 110,00 excl BTW |€ 133,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Tolex Industriële statafel

€ 25,00 excl BTW |€ 30,25 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Partytent 4x6m Wit Easy up

€ 175,00 excl BTW |€ 211,75 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Statafelrok stretch wit

€ 7,50 excl BTW |€ 9,08 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Partytenten huren Rotterdam

Het huren van een feesttent kan een uitstekende oplossing zijn voor uw verjaardagsviering. Het zorgt voor beschutting tegen onvoorspelbaar weer, creëert een gezellige sfeer en biedt de mogelijkheid om uw gasten een ruime en comfortabele omgeving te bieden om volop van het feest te genieten.

Laat ons bijdragen aan de onvergetelijkheid van uw verjaardagsfeest!

Partytent 4x8m Wit Easy up

€ 250,00 excl BTW |€ 302,50 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Heaters huren Rotterdam

Bent u op zoek naar manieren om uw gasten comfortabel te houden tijdens uw partytenten verhuur in Rotterdam? Overweeg dan het huren van heaters bij Partyservice Compleet. Onze heaters zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar voegen ook een stijlvol element toe aan uw feest.

Gasheater Enders (statafel heater)

€ 34,50 excl BTW |€ 41,75 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Elektrische verwarming 1000 Watt

€ 10,00 excl BTW |€ 12,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Partytenten huren Rotterdam Bestellen

Bestellen bij Partyservice Compleet is uiterst eenvoudig. Voeg eenvoudig de benodigde materialen toe aan uw winkelwagen en klik op 'verzenden' wanneer u klaar bent. Zo regelt u gemakkelijk en snel de verhuur van feestartikelen voor uw verjaardagsfeest in Rotterdam.

Daarnaast staan onze ervaren medewerkers klaar om samen met u naar de mogelijkheden te kijken. Zij helpen u graag bij het selecteren van de perfecte artikelen voor uw specifieke verjaardagsviering. Bovendien bieden wij ook de service van levering en ophalen van de artikelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van en naar uw locatie.

Ongeacht de grootte, Party service compleet is altijd de perfecte oplossing voor uw feestbehoefte.

Party service compleet is dé ultieme oplossing voor al uw feest- en evenementbehoeften!

Wij nemen niet alleen de verantwoordelijkheid voor de inrichting en materialen, maar dragen ook de organisatie van uw gehele feest of evenement. Dit betekent dat wij naast de inrichting en materialen ook de drank, catering en eventueel het horecapersoneel verzorgen. Bovendien zorgen wij voor de opbouw en afbraak, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw gasten.

Zelfs als u geen groot feest plant, maar slechts een paar gasten bij u thuis ontvangt, bent u bij party verhuur Rotterdam aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen voor bijna elk budget, of het nu gaat om extra glaswerk, servies, een statafel, klapstoelen of andere benodigdheden.

Laat u verrassen door de talloze mogelijkheden die party service compleet u biedt en maak uw volgende feest of evenement onvergetelijk!
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.
Huurperiode wijzigen

Huurperiode

Graag uw gewenste huurperiode hieronder aangeven. De huurperiode omvat de daadwerkelijke periode waarin u de huur wenst. Houd er rekening mee dat de bezorging (de dag ervoor) en het afhalen of retourneren (de dag erna) niet worden meegerekend in de huurperiode.