Assortiment

Assortiment

Bekijk
foto’s
SFEERIMPRESSIE
Stoelen huren Rijswijk

Assortiment

Assortiment

Stoelen huren Rijswijk

Bij onze stoelverhuurservice begrijpen we dat elk evenement uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Of het nu gaat om een zakelijk feest, een kinderfeestje of een elegante bruiloft, wij hebben de perfecte stoelen om uw evenement comfortabel en stijlvol te maken.

Stoelen huren doet u gemakkelijk bij Party Service Compleet

Een van de belangrijkste onderdelen van uw evenement zijn vaak de stoelen en of barkrukken. Gasten brengen veel tijd zittend door tijdens uw feest en het is dus belangrijk om te investeren in kwalitatieve stoelen, tafels en meer. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten stoelen, variërend van moderne barkrukken tot simpele stoelen. Onze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de perfecte stoelen vindt die bij uw huwelijksfeest passen. Stoelen huren Rijswijk doet u bij Partyservice Compleet.

Stoel stackchair zwart

€ 2,75 excl BTW |€ 3,33 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Klapstoel zwart chroom

€ 1,15 excl BTW |€ 1,39 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Barkruk Louis cognac

€ 7,50 excl BTW |€ 9,08 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Verplaats gemakkelijk uw stoelen!

Ontdek de voordelen van het huren van stoelensteekwagens en steekwagens! Met onze handige hulpmiddelen verplaatst u moeiteloos meerdere stoelen en zware objecten tegelijkertijd, waardoor het opzetten en afbreken van uw evenement efficiënter wordt.

Stoelensteekwagen

€ 15,00 excl BTW |€ 18,15 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Steekwagen

€ 10,00 excl BTW |€ 12,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Heaters huren Rijswijk

Bent u op zoek naar manieren om uw gasten comfortabel te houden tijdens uw evenement in Rijswijk? Overweeg dan om heaters te huren van Partyservice Compleet. Onze heaters zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar voegen ook een stijlvol element toe aan uw feest.

Gasheater Enders (statafel heater)

€ 34,50 excl BTW |€ 41,75 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Elektrische verwarming 1000 Watt

€ 10,00 excl BTW |€ 12,10 incl BTW

Huurperiode: 1 dag

Bekijk meer

Stoelen huren Rijswijk

Huren bij Partyservice compleet is heel gemakkelijk. Klik gewoon de materialen die u nodig hebt in uw winkelwagen en druk op verzenden als u klaar bent. Gemakkelijk en snel uw evenement verhuur Rijswijk artikelen geregeld. 

Ook kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte artikelen voor uw specifieke huwelijksfeest. Wij bieden ook levering en ophalen van de artikelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transporteren van de artikelen van en naar uw locatie.

Ongeacht de grootte, Party service compleet is altijd de perfecte oplossing voor uw feestbehoefte.

Party service compleet is de ultieme oplossing voor al uw feest- en evenement behoefte! 

Wij nemen niet alleen de verantwoording voor de inrichting en materialen, maar nemen ook de organisatie van uw gehele feest of evenement op ons. Dit betekent dat wij naast de inrichting en materialen ook de drank, catering en eventueel het horecapersoneel verzorgen. Bovendien bouwen wij op en breken wij af, zodat u zich helemaal kunt richten op het genieten van uw gasten.

Ook als u geen groot feest heeft, maar slechts een paar gasten bij u thuis, bent u bij party verhuur Gouda aan het juiste adres. Wij hebben oplossingen voor bijna elk budget, of het nu gaat om extra glaswerk, servies, een statafel, klapstoelen of andere benodigdheden.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die party service compleet u biedt en maak uw volgende feest of evenement onvergetelijk! 
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.
Huurperiode wijzigen

Huurperiode

Graag uw gewenste huurperiode hieronder aangeven. De huurperiode omvat de daadwerkelijke periode waarin u de huur wenst. Houd er rekening mee dat de bezorging (de dag ervoor) en het afhalen of retourneren (de dag erna) niet worden meegerekend in de huurperiode.